Громадська організація «Агенція сталого розвитку міста» запрошує всіх охочих на гастрономічний фестиваль автентичної кухні «Мацик».

Захід пройде 15 травня. Гості фестивалю зможуть побачити процес приготування традиційних страв із Рівненщини та Люблінщини, посмакувати ними, відпочити всією родиною та придбати крафтові смаколики, як-то мацик, сушені коропи, шишкове варення, сири та інші.

Фестиваль триватиме з 17:00 до 22:00. Пройде він за адресою: вулиця Петра Могили, 14 («Рейкарц Бергшлосс Рівне»). Вхід вільний та з дотриманням карантинних вимог.

За прямою трансляцією заходу можна спостерігати у Facebook та YouTube на сторінках ГО «Агенція сталого розвитку міста» та партнерів. Програма доступна тут.

Фестиваль відбудеться в рамках міжнародного проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна і Рівного», який здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах Програми транскордонного співробітництва «Польща–Білорусь–Україна 2014–2020».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

  • Polski
  • Повідомити про помилку

    Текст, який буде надіслано нашим редакторам: